Startskottet går för tävlingen Min arbetskompis

27.02.2007 14:44 karhu admin
Nyhet Arbetsliv
Fototävlingen Min arbetskompis

FFC arrangerar en fototävling som ett led i organisationens 100-årsjubileum

Som ett led i FFC:s 100-årsjubileumsår arrangeras en fototävling under devisen Min arbetskompis. Genom tävlingen vill man skapa en tidsbild av hur det finländska arbetslivet ter sig år 2007. Tävlingen riktar sig till medlemskåren i FFC:s förbund. Tävlingstiden utgår i slutet av april.

- Mer än bildernas tekniska kvalitet är det avgörande hur väl bilderna beskriver arbetet och stämningen i fotograferingsögonblicket, berättar informatör Sanna Rytkönen på FFC.

- Juryn får fullständig frihet att avgöra om den vill belöna t.ex. den mest ergonomiska arbetsställningen eller den bästa nattarbetsbilden.

Tävlingsjuryn består av professionella fotografer och arbetsexperter. Priset för de bästa fotografierna är olika slags produkter. För publicerade bilder betalas ett bildarvode.

De mest träffande och lyckade fotografierna belönas vid en prisutdelning i samband med Arbetarnas Musikevenemang i Valkeakoski i slutet av juli. Samtidigt öppnas ett fotoutställning på temat Min arbetskompis.

Tävlingsbidragen kan sändas elektroniskt till kilpailu@sak.fi eller per post: FFC, PB 157, 00531 Helsingfors. Märk kuvertet med texten Min arbetskompis.

Beställ de senaste nyheterna till din e-post

Beställ de senaste nyheterna till din e-post

Språk

Så här används uppgifterna om dig

Genom att skicka in blanketten godkänner du att informationen om dig används enligt beskrivningen.