Voionmaan koulutuskeskus yhteistyöhön Tampereen yliopiston kanssa

Ylöjärvellä toimiva Voionmaan koulutuskeskus muuttaa Tampereen yliopiston kampukselle ensi kesänä. Samalla se aloittaa yhteistyön yliopiston kanssa.
04.02.2016 14:40
SAK
Tampereen yliopiston TietoPinni-rakennus

Esisopimuksen mukaan Voionmaan koulutuskeskus vuokraa Tampereen yliopiston TietoPinni-rakennuksen. Koulutuskeskus voi käyttää myös yliopiston teatterin, journalismin, radion ja television harjoitustiloja.

SAK:laisten ammattiliittojen ay-koulutukseen erikoistunut Kiljavan opisto ja Voionmaan opisto yhdistyivät vuodenvaihteessa. Uuden kokonaisuuden vastaava rehtori Ari-Pekka Lundén on innoissaan yhdistymisen ja Tampereen yliopiston kanssa alkavan yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista.

– Yhteistyöhyödyt ovat huikeita Voionmaan viestintäkoulutuksen kannalta. Kiinnostavia ovat myös mahdollisuudet kehittää ay-koulutuksen saatavuutta ja uusia avauksia kaupunkiympäristössä.

Lundén on kiitollinen Tampereen yliopiston rohkeudesta lähteä yhteistyöhän kansanopiston kanssa.

– Tampereen yliopiston maine työelämän tutkimuksessa on ollut pitkään tiedossa ja yhteistyötä on tehty jo paljon, mutta nyt siihen löytyy aivan uudenlaisia yhteyksiä.

Kiljavan ja Voionmaan opistot yhdistettiin sulauttamalla kansanopistojen ylläpitäjäsäätiöt yhteen. Uusi Palkansaajien koulutussäätiö ylläpitää Kiljavan opistoa Nurmijärvellä ja Kirkkonummella sekä Voionmaan koulutuskeskusta.

Lisätietoja yhdistyneen Kiljavan opiston yhteistyöstä Tampereen yliopiston kanssa ja uusista koulutusmahdollisuuksista löytyy Voionmaan koulutuskeskuksen nettisivuilla.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.