Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Uudet jäsenedut: F-Securen vir…

Uutinen

Uudet jäsenedut: F-Securen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmat

F-Secure Anti-Virus ja Distributed Firewall.

SAK:laiset jäsenet saavat nyt F-Securen virustentorjunta- ja palomuurituotteet jäsenetuhintaan. Ohjelmat maksavat SAK:laisten liittojen henkilöjäsenille alle kolmasosan niiden normaalihinnoista.

Molemmat ohjelmat voi hankkia ainoastaan kohdasta Jäsenet löytyvän linkin kautta. Linkki johtaa verkkokauppaan, josta ohjelmat voi ostaa Visa- ja Mastercard-luottokorteilla, verkkopankin kautta tai pankkisiirrolla. Luottokortilla tai verkkopankin kautta maksettaessa ohjelman voi hakea välittömästi maksun jälkeen Internetistä. Pankkisiirrolla maksettaessa ohjelman voi noutaa Internetistä sen jälkeen, kun maksu on kirjautunut tilille (1-2 päivää).

Ohjelmat toimitetaan sähköisessä muodossa, mutta ne voi pyytää lähetettäväksi myös postitse CD-romilla. CD-romin lähettäminen lisää hintaa 9,95 eurolla.

F-Secure Anti-Virus suojaa viruksia vastaan

Virustentorjuntaohjelma F-Secure Anti-Virus tarkistaa netistä tai sähköpostista avatut tiedostot virusten varalta. Jos tiedosto sisältää tunnetun viruksen, F-Secure Anti-Virus estää tiedoston käytön ja auttaa viruksen poistossa. Tietokone pysyy puhtaana viruksista.

Suomenkieliseen F-Secure Anti-Virus -ohjelmaan sisältyy helppo asennusohjelma, huomaamaton tiedostojen tarkistus, ohjattu virusten poisto ja automaattinen virustietokantojen päivitys. Ohjelman hintaan kuuluvat ohjelmapäivitykset ja käyttötuki sähköpostitse vuoden ajan.

F-Secure Anti-Virus -ohjelma sisältää versiot 5.30 ja 5.31. Ohjelman yhden vuoden lisenssi maksaa SAK:laisille jäsenille 33,50 euroa.

F-Secure Distributed Firewall tukkii tietoturva-aukot

Hakkerit yrittävät yhä useammin murtautua myös kotikäyttäjien tietokoneille Internet-yhteyden aikana. Palomuuriohjelma F-Secure Distributed Firewall toimii henkilökohtaisena palomuuriohjelmistona ja estää verkon kautta tapahtuvat murtoyritykset. Haluttu tietoturvan taso on määritetään valmiiden asetusten eli profiilien avulla. F-Secure Distributed Firewall antaa myös ilmoituksen, jos se on estänyt luvattoman yhteyden muodostumisen.

F-Secure Distributed Firewall -ohjelma sisältää versiot 5.36 ja 5.37. Ne eivät ole yhteensopiva F-Secure Anti-Virus -ohjelman 4.x-versioiden tai niitä vanhempien kanssa, joten tällaiset versiot pitää päivittää versioon 5.x. F-Secure Distributed Firewall -ohjelma maksaa SAK:laisille jäsenille 16,50 euroa

Molemmat F-Securen ohjelmat vaativat toimiakseen toimiakseen Microsoft Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000 tai XP -käyttöjärjestelmän, 32 Mt RAM-muistia ja 30 Mt vapaata kiintolevytilaa.