Tule mukaan Tulevaisuus tänään -tapahtumaan

Painavaa puhetta työstä ja sen muutoksesta, tiukkaa asiaa yhteiskunnan murroksesta, kiehtovia keskusteluja ja mieleenpainuvia kohtaamisia. Tämä kaikkea on luvassa SAK:n järjestämässä Tulevaisuus tänään -tapahtumassa lauantaina 7. lokakuuta.
22.08.2017 08:33
SAK
Tulevaisuus tänään tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä Helsingissä 7. lokakuuta.

Tulevaisuus tänään -tapahtumassa pureudutaan muun muassa työelämän tasa-arvoon, maahanmuuttajien työllistymiseen, digitalisaatioon ja osaamiseen. Lisäksi pohditaan ay-liikkeen roolia ja asemaa työelämän ja yhteiskunnan murroksessa.

Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä lauantaina 7. lokakuuta. Ovet avautuvat kello 9.

Ensimmäinen seminaari alkaa kello 9.30 ja sen aiheena on työelämän ja hyvinvointiyhteiskunnan murros laajemmasta kansainvälisestä perspektiivistä. Päivän lopuksi käydään keskustelua luottamusyhteiskunnasta kello 15.00 alkaen.

Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Voit seurata keskustelutilaisuuksien sisältöjä sekä puhuja- ja yhteistyökumppanilistan täydentymistä Facebookissa.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.