Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:n edustajakokouksen kansai…

Uutinen

SAK:n edustajakokouksen kansainvälisten vieraiden ohjelma

Liite 1

Kansainväliset vieraat seuraavat pääosin SAK:n edustajakokousta. Vieraat saapuvat kokousta edeltävänä viikonloppuna, jolloin kiinnostuneille on järjestetty turistiohjelmaa.

Yksinomaan kansainvälisille vieraille järjestettyä ohjelmaa on jonkin verran.

Ensimmäisenä kokouspäivänä, maanantaina vieraille järjestetään oma, SAK:n edustajakokouksen ydinasioita selvittävä keskustelutilaisuus.

Tiistaina, SAK:n johdon valinnan jälkeen, vierailla ja SAK:n johdolla on lyhyt tapaaminen.

Keskiviikkona aamupäivällä vierailla on vaihtoehtoista ohjelmaa, mutta he osallistuvat edustajakokouksen päätösjuhlaan.

Vieraita voi tavata kokouksen tauoilla, kansainvälisten vieraiden päivällisellä ja mm. tiistaina iltajuhlan aikana. Kuitenkin Ruotsin LO:n puheenjohtaja Wanja Lundby-Wedin on Helsingissä vain maanantaipäivän (myös maanantai-illan kv-vieraiden päivällisellä). Niin ikään EAY:n puheenjohtaja Fritz Verzetnitsch on Suomessa vain yhden päivän, samoin Kari Tapiola.

Haastatteluista sopiminen

Toimittajat ovat tervetulleita kansainvälisten vieraiden päivälliselle maanantaina 27.5. (edustajakokouksen ensimmäinen ilta) Kulosaaren Kasinolle klo 20.00. Ilmoittautuminen perjantaihin 25.5. mennessä: Hilkka Jukarainen.

Haastatteluista kokouksen aikana voi sopia myös kv-tiedotuksen kautta: Hilkka Jukarainen (puh. 09-7721 351 tai 040-5485 660, hilkka.jukarainen@sak.fi).

Mahdollinen lehdistötilaisuus keskiviikkona 30.5. klo 10.00. Aiheena ILOn työelämän oikeuksien julistus, uusi lapsityön vastainen kampanja ja VAKL:n puheenjohtajan esille ottamia asioita. Lehdistötilaisuudesta myöhemmin erillinen kutsu.