Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:n 16. edustajakokous näkyy…

Uutinen

SAK:n 16. edustajakokous näkyy myös netissä

SAK:n 16. edustajakokous pidetään Helsingissä 28.-30. toukokuuta 2001. Kokous on monipuolisesti esillä myös SAK:n Internet-palvelussa osoitteessa www.sak.fi. Edustajakokoussivuille pääsee Internet-palvelun etusivulta löytyvän linkin kautta.

Sivuille kootaan tietoa mm. jäsenliittojen edustajakokoukseen nimeämistä osallistujista, kokouksen aikataulusta, kokouspaikasta sekä asiakirjoista ja aloitteista. ”Liikkeessä tulevaisuuteen” -asiakirjan luonnos löytyy jo kokonaisuudessaan sivuilta ja kaksi muuta pääasiakirjaa julkaistaan huhtikuussa.

Edustajakokouksen aikana tapahtumia voi seurata edustajakokoussivujen kautta lähes reaaliajassa ja osa kokouksesta näkyy Internet-palvelussa suorana videolähetyksenä. Kokouksen valmistelua ja kulkua voi myös kommentoida osallistumalla sivuilla käytävään keskusteluun.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan SAK:n 16. edustajakokouksen kulkua Helsingin Messukeskukseen. Ilmoittautumisen voi hoitaa täyttämällä edustajakokoussivuilta löytyvän webbilomakkeen ja lähettämällä sen webin kautta SAK:n viestintätiimiin.

Internet-palvelun edustajakokoussivuille tulee lisää tietoa koko kevään ajan. Myöhemmin SAK:n Internet-palvelussa avataan myös edustajakokouksen ruotsin- ja englanninkieliset sivut.