Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:laisten oman Internet-liit…

Uutinen

SAK:laisten oman Internet-liittymän voi tilata myös puhelimella

SAK:lle räätälöidyn MTV3 Internet-liittymän voi tilata numerosta 0800-188 155.

SAK on yhdessä MTV3 Internetin kanssa räätälöinyt SAK:laisille jäsenille oman Internet-liittymän. Liittymä sisältää mm. ilmaisen Internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen. Internet-liittymän on tähän saakka voinut asentaa omalle tietokoneelleen vain SAK:n Internet-palvelun kautta kohdassa Jäsenet, mutta nyt se on saatavilla myös cd-romilla, josta sen voi asentaa vaivattomasti omalle tietokoneelle.

SAK:lle räätälöidyn MTV3 Internet-liittymän asentaminen ei vaadi tietotekniikan erityistuntemusta. Cd-rom-levykkeen sisältävässä paketissa on mukana helpot asennusohjeet ja käyttäjän pitää ainoastaan osata käynnistää tietokone.

Cd-rom-levykkeeltä löytyy myös runsaasti tietoa sisältävä opas erityisesti niille, jotka käyttävät Internetiä ensimmäistä kertaa. Opas pyrkii antamaan perustiedot ja -valmiudet Internetissä liikkumiseen. Tavoitteena on vakuuttaa ensikertalaisille, että Internetin käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Oppaaseen voi tutustua myös MTV3:n netissä.

SAK:lle räätälöidystä MTV3 Internet-liittymästä ei tarvitse maksaa sen enempää liittymä- kuin kuukausimaksujakaan, pelkästään oman puhelinyhtiön Internet-puheluista perimät normaalit paikallispuhelumaksut (Tampereella lähipuhelumaksut). Internet-liittymä sisältää kaikki tarvittavat Internet-liittymäpalvelut, kuten sähköpostilaatikot (osoitteet ovat muotoa tunnus@pp.sak.fi), irkin, newssit, helppokäyttöisen kotisivupalvelun, oman soittosarjan mobiilikäyttäjille ja 128k ISDN-tuen.

SAK:laisten liittojen jäsenet voivat tilata liittymäpaketin itselleen ilmaisesta palvelunumerosta 0800-188 155 jättämällä nauhalle nimensä ja osoitteensa. Paketti on perillä viikon sisällä tilauksesta ja se sisältää cd-rom-levykkeen lisäksi helpot asennusohjeet.

SAK:lle räätälöity Internet-liittymä on toteutettu yhteistyössä MTV3 Internetin kanssa. Hankkeessa ovat olleet mukana myös Sampo ja Varma-Sampo.