SAK palkitsee leffalipuilla Työelämäpelin pelaajia

SAK jakoi Työelämäpeliä ahkerasti pelanneille koululuokille leffalippuja. Parhaimpiin tuloksiin yltäneet oppimispelin pelaajat palkitaan leffalipuilla seuraavan kerran loppuvuodesta.
08.06.2015 09:42
SAK

Työelämäpeliä pelasi uutterimmin viime vuonna Viitaniemen koulun 9F-luokka Jyväskylästä.

Viitaniemen koulun historia- ja yhteiskuntaopin opettaja Helena Rantanen kertoo, että hän ohjaa usein oppilaitaan pelaamaan Työelämäpeliä. Opetuksessa on myös käytössä Työelämäpelin vanha lautapeliversio, jota ei enää valmisteta.

– En edes muista, milloin SAK julkaisi lautapelinä Työelämässäpelin, mutta siitä asti jokainen ikäluokka on pelannut sitä taloustiedon kurssilla. Pelaamisen jälkeen olen pitänyt aiheesta pistarin. Peli sopii juuri työehtojen ja työehtosopimusjärjestelmän opettamiseen, Rantanen toteaa.

SAK palkitsi leffalippupaketilla myös oululaisen Kastellin koulun 9D-luokan sekä lahtelaisen Kivimäen peruskoulun 9E-luokan.

Työelämäpeli on mobiililaitteilla ja tietokoneilla pelattava oppimispeli. Se on suunnattu peruskoulun yläluokkien, ammatillisten oppilaitosten ja lukioiden oppilaille, mutta myös muut voivat testata sen avulla omaa työelämätietouttaan.

SAK on tehnyt kouluille myös muita pelejä ja nettipalveluja sekä videoita, jotka sopivat hyvin opetuskäyttöön työelämää käsittelevillä tunneilla. Kaikki opetusateriaalit löytyvät SAK:n verkkosivuilta.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.