Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK organisoi aluepalvelunsa s…

Uutinen

SAK organisoi aluepalvelunsa suurempiin toiminta-alueisiin

SAK:n hallitus

Aluetoimistojen määrää ei vähennetä

SAK organisoi aluepalvelunsa nykyistä suurempiin toiminta-alueisiin. Järjestön hallitus tekee asiassa lopullisen päätöksen SAK:n toukokuun valtuuston kokouksen jälkeen kesäkuun alussa, mutta tavoitteena on muodostaa 4-6 toiminta-aluetta.

SAK:n hallitus päätti maanantaina jatkaa järjestön aluetoiminnan uudistamista siten, ettei nykyisiä alueella sijaitsevia toimistoja vähennetä. Nykyisten 13 toimiston pohjalta perustettavien suurempien toiminta-alueiden hyvinä puolina nähdään se, että alueella käytettävä osaaminen monipuolistuu. Lisäksi yksintyöskentelyyn liittyvä haavoittuvuus vähenee.

Laura Ventä uudeksi tiedottajaksi

SAK valitsi uudeksi tiedottajakseen filosofian maisteri Laura Ventän, 32. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Espoon kaupungin, Palmian sekä opetushallituksen tiedottajana. Ventä aloittaa SAK:ssa 17. maaliskuuta.

Järjestösihteeriksi SAK:n hallitus valitsi Sauli Hievasen, 31. Tällä hetkellä hän työskentelee JHL:n järjestösihteerinä. Aikaisempaa työkokemusta hän on hankkinut muun muassa Sähköliitosta ja SAKKIsta. Hievanen aloittaa uuden työnsä 1. huhtikuuta.

SAK:n Pohjois-Savon aluejohtajaksi valittiin Hannu Miettinen, 53. Hän on työskennellyt vuodesta 1988 lähtien Rakennusliiton Itä-Suomen aluetoimitsijana. Hänellä on kokemusta muun muassa TE-keskuksen ja maakuntaliiton toiminnasta. Miettinen aloittaa aluejohtajana 1. toukokuuta.