Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Puron eläketyöryhmä neuvottele…

Uutinen

Puron eläketyöryhmä neuvottelee tiiviisti

Sosiaalipakettiin liittyvistä työeläkkeiden uudistuksista on neuvoteltu tiiviisti Puron kolmikantatyöryhmässä. Työryhmä oli koolla eilen kahteen otteeseen ja aloitti neuvottelut uudestaan tänään lauantaina klo 17.

Keskustelun kohteena Puron työryhmässä ovat kaikki työeläkeuudistukseen liittyvät asiat. Lopullista ratkaisua ei tänään kuitenkaan ole odotettavissa. Neuvottelujen arvioidaan keskeytyvän noin klo 22 ja niitä on määrä jatkaa sunnuntaiaamuna.

Kysymys eläkepalkan laskennasta jäänee sunnuntaina illansuussa kokoontuvien työmarkkinakeskusjärjestöjen puheenjohtajien ja toimitusjohtajien ratkaistavaksi. Myös työttömyysturvan uudistamista pohtiva Toiviaisen työryhmä on koolla sunnuntaina.

Sosiaalipaketista pyritään saamaan aikaan neuvottelutulos ensi maanantaiksi. SAK:n hallitus on valmis arvioimaan mahdollista neuvottelutulosta kokouksessaan maanantaina klo 9.30. Myös Akavan ja STTK:n hallitukset kokoontuvat maanantaina.

SAK on korostanut, että se tavoittelee ratkaisua, joka on palkansaajien kannalta oikeudenmukainen ja johon kaikki neuvotteluosapuolet voivat tulla mukaan.

Eläkeuudistuksessa on kyse oikeudenmukaisuudesta (09.11.01)
SAK:n sosiaalipakettiin liittyviä tavoitteita (06.11.01)
SAK:n hallitus viime tiistaina (06.11.01)