Puolueet SAK:n eurovaalitentissä tänään - kommentoi ja kysy

SAK:n valtuuston kokouksen yhteydessä tänään perjantaina kello 9.30 alkava eurovaalipaneeli näkyy suorana lähetyksenä osoitteessa http://suora.sak.fi.
15.05.2014 08:57
SAK
SAK:n valtuusto kokoontuu Kiljavan opistolla

SAK:n eurovaalitentissä toisistaan mittaa ottavat Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen, SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen sekä Vasemmistoliiton kansanedustaja Kari Uotila. Panelisteilta tentataan myös työelämän asioita, muun muassa kantoja kaikkia jäsenmaita sitoviin yhteisiin työaikoihin, työehtoihin ja irtisanomissuojaan. Juontajana toimii toimittaja Kari Klemm.

Paneeli järjestetään kello 9.30–11.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa http://suora.sak.fi. Osoitteessa näkyvät myös katsojien lähettämät kommentit ja kysymykset. Ilman kommentteja tentti näkyy osoitteessa http://www.mediaserver.fi/live/sak.

Katsojat voivat lähettää kysymyksiä ja kommentteja puolueiden edustajille tekstiviestinä numeroon 045 7395 0141 (normaali tekstiviestin hinta, enintään 160 merkkiä) tai Twitterin kautta tunnisteella #SAKfi. Kommentteja ja kysymyksiä otetaan vastaan jo ennen paneelin alkamista.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.