Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset PAMin jäsenille uusi verkkopal…

Uutinen

PAMin jäsenille uusi verkkopalvelu

PAMnet löytyy osoitteen www.pamliitto.fi kautta.

Palvelualojen ammattiliitto PAM avasi tänään jäsenistön käyttöön tarkoitetun verkkopalvelun PAMnetin. PAMnetin tavoitteena on parantaa ja nopeuttaa jäsenistön tiedonsaantia sekä tarjota uusimman teknologian mukainen sähköinen palvelukanava.

PAMnetin kautta jäsenille tarjotaan mm. liiton solmimat työehtosopimukset, syventävää taustatietoa sopimuksista, ratkaisumalleja ongelmatilanteisiin sekä erilaisia työehtojen tarkistusohjelmia. Informaatio kohdennetaan erilaisille käyttäjäryhmille jäsenprofiilin mukaisesti.

Verkkopalvelua kehitetään jatkossa edistämään vuorovaikutusta ja suoria kontakteja työpaikoille. Verkon kautta toteutetaan muun muassa työpaikoille kohdennettuja kyselyjä edunvalvonnan tavoitteista sekä kartoitetaan työympäristöön ja työhön liittyviä asioita.

PAMnetin käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja selainohjelma. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan liiton jäsenille ja se on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. PAMnetiin pääsee PAMin Internet-palvelusta löytyvän linkin kautta.