Onko sinulla ehdokas Duunari-stipendin saajaksi?

SAK:n Duunari-stipendi vuodelle 2012 on haettavana. Stipendi myönnetään nuorelle osaajalle, joka on esimerkillisellä aktiivisuudellaan osoittanut duunarihenkeä ja nostanut oman alansa ammatillista arvostusta. Suuruudeltaan 1 000 euron arvoisen stipendin hakuaika päättyy 21.9.2012.
05.09.2012 11:05
SAK
Duunari-stipendi

Duunari-stipendin saaja on

  • hankkinut oman alansa ammattitutkinnon
  • ylpeä omasta ammatistaan
  • toiminut omalla esimerkillään alansa arvostuksen nostamiseksi ja
  • toiminut aktiivisesti esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeessä, opiskelijajärjestöissä tai oman työpaikkansa luottamustehtävissä, tai muuten osoittanut yhteiskunnallista aktiivisuutta.

Onko sinulla mielessä oma ehdokkaasi? Toimita meille vapaamuotoinen ehdotus perusteluineen 21.9.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tatu.tuomela@sak.fi tai postitse osoitteeseen

SAK ry
Duunaristipendi/Tatu Tuomela
PL 157
00531 Helsinki

Hakemuksen pitää sisältää ehdokkaan nimi, ikä, tutkinto ja/tai ammatti, kotipaikka, työpaikka, ammattiliitto ja mahdolliset luottamustoimet tai muu aktiivisuus.

SAK:n Duunari-stipendi on jaettu jo seitsemänä vuonna nuorelle duunarille tai ammattiin valmistuvalle. Tavoitteena on edesauttaa työntekijäammattien ja ay-toiminnan arvostuksen nostamista. Vuoden 2012 Duunari-stipendi luovutetaan nuorisovaliokuntien yhteisseminaarissa 6.10.2012.

Lisätietoja:
Nuorisosihteeri Tatu Tuomela, puh. 040 534 0577

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.