Nuoret kuntavaaliehdokkaat yhdessä osoitteessa

Kuntavaalien nuoret SAK:laiset ehdokkaat löytyvät maaliskuun alussa yhdestä paikasta.
12.01.2017 15:12
SAK

Osoitteessa äänityölle.fi avataan 1. maaliskuuta hakukone, jonka avulla äänestäjät voivat etsiä oman kuntansa nuoria ehdokkaita. Ehdokkaat ovat korkeintaan 35-vuotiaita SAK:laisten ammattiliittojen jäseniä.

#äänityölle-kampanjan taustalla on SAK Nuoret. Kampanjalla se haluaa kannustaa liittojen nuoria jäseniä asettumaan ehdolle kuntavaaleihin ja äänestämään vaaleissa.

Tatu TuomelaSAK:n nuorisosihteeri Tatu Tuomela korostaa, että aikaisempien vaalien perusteella juuri nuorten ja SAK:laisten liittojen jäsenten äänestysaktiivisuudessa on paljon petrattavaa.

– SAK Nuoret toivoo kuntien päättäjiksi lisää nuoria duunareita, joilla on todellista arjen asiantuntemusta sekä näkemystä ja kokemusta työntekijänä.

Ehdokkaat voivat jättää tietonsa jo nyt

Jos olet korkeintaan 35-vuotias SAK:laisen ammattiliiton jäsen ja asettumassa ehdolle kuntavaaleihin, voit jättää tietosi #äänityölle-hakukoneeseen vaikka heti. Lomake löytyy äänityölle.fi-etusivun kautta.

Sinun tarvitsee ilmoittaa hakukoneeseen vain nimesi, ammattiliittosi, puolueesi sekä netti- tai Facebook-sivusi osoite. Tiedot on hyvä jättää hakukoneeseen 28. helmikuuta mennessä, mutta voit lisätä ne sinne myöhemminkin.

SAK Nuorten kuntavaalikampanja näkyy sosiaalisessa mediassa tunnuksella #äänityölle.

Kuntavaalit pidetään Suomessa sunnuntaina 9. huhtikuuta. Ennakkoäänestys on mahdollista kotimaassa 29.3.–4.4. ja ulkomailla 29.3.–1.4.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.