Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Mitä nuoret ja ay-liike voivat…

Uutinen

Mitä nuoret ja ay-liike voivat oppia toisiltaan?

Seminaari Kiljavan opistossa 7.-8.11.2002

Ay-liike ja nuoret oppimassa toisiltaan -seminaari järjestetään Kiljavan opistossa.

Nuorten ja ay-liikkeen välistä vuorovaikutusta pohditaan 7.-8.11.2002 järjestettävässä seminaarissa Kiljavan opistossa Nurmijärvellä. Seminaarin tarkoitus on luoda monipuolinen kuva tämän päivän nuorisosta sekä tarkastella heidän suhdettaan työelämään, yhteiskuntaan ja osallistumiseen. Samalla seminaarissa pyritään löytämään nuorten ja ay-liikkeen yhteisiä haasteita.

Ay-liike ja nuoret oppimassa toisiltaan -seminaarin järjestävät Kiljavan opisto ja Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak. Seminaari on suunnattu ay-liikkeen ja Sakki ry:n nuorille toimijoille sekä Humakin ja kansanopistojen opiskelijoille, mutta sinne ovat tervetulleita muutkin asiasta kiinnostuneet.

Seminaarissa esitellään myös Kiljavan ja Humakin käynnistämän ay-liikettä ja nuorisoa koskevan tutkimuksen tuloksia.

Seminaariin voi ilmoittautua soittamalla Kiljavan opiston numeroon (09) 276 251 viimeistään 18.10.2002. Tarkempi seminaariohjelma ja hintatiedot löytyvät Kiljavan opiston Internet-palvelusta. (valitse kohta Ajankohtaista). Lisätietoja saa myös kurssisihteereiltä sähköpostiosoitteista riitta.viljamaa@kio.fi ja vappu.lehtinen@kio.fi.