Iris Pitkäaho palkittiin vuoden parhaasta ay-teosta

Iris Pitkäaho on palkittu vuoden 2012 parhaasta varsinaissuomalaisesta ammattiyhdistysteosta. Pitkäaho (s. 1982) on SAK:n Varsinais-Suomen Nuorten toimintaryhmän puheenjohtaja ja SAK:n Turun seudun paikallisjärjestön nuorten jaoston vetäjä.
30.11.2012 14:16
SAK

Iris PitkäahoIris Pitkäaho on saanut nuorten toimintaryhmät aktiiviseksi. Hän onnistuu omalla energisyydellään ja positiivisuudellaan saamaan muita mukaan toimintaan ja tapahtumiin.

SAK ja ammattiliitot pitävät heikomman puolta, antavat tukea sitä tarvitseville sekä kannustavat yhdessä tekemiseen ja me-henkeen. Kaikki nämä arvot ja ominaisuudet tulevat esille Iriksestä. Iris on avoin, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä eikä pelkää laittaa itseään likoon.

Pitkäaho on liittynyt ammattiliittoon heti nuorena ja Metalliliiton aktiivina hän on toiminut usean vuoden ajan. Iris toimii myös työmarkkinatiedottajana ammattioppilaitoksissa ja käy kertomassa opiskelijoille työelämän pelisäännöistä ja työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista.

Kunniakirjan luovuttivat SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja SAK:n Turun aluejohtaja Outi Rannikko SAK:laisten jäsenten ay-pikkujoulugaalassa Caribia Areenassa 24.11.2012.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.