Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Eija Hietanen ja Lauri Lyly SA…

Uutinen

Eija Hietanen ja Lauri Lyly SAK:n johtoryhmään

Eija Hietanen

SAK:n hallitus teki tämänpäiväisessä kokouksessaan kaksi järjestön johtotyön kannalta merkittävää valintaa. SAK:n kehittämisjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi hallitus nimitti 1.6. alkaen SAK:n nykyisen kehittämispäällikkö Eija Hietasen (42 v). Kehittämisjohtajana Eija Hietanen vastaa SAK:n strategisesta ja toiminnan suunnittelusta sekä henkilöstöpolitiikasta.

Eija Hietanen on aiemmin työskennellyt SAK:n työympäristöosaston apulaisosastopäällikkönä sekä KTV:n tutkimus- ja kehittämisosaston osastopäällikkönä. Hietasella on pitkäaikainen kokemus strategisesta suunnittelusta sekä henkilöstön ja hallinnon kehittämisestä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri. Eija Hietanen on naimisissa ja kahden kouluikäisen lapsen äiti.

Lauri Lyly

SAK:n työympäristöosaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi SAK:n hallitus kutsui Sähköliiton nykyisen puheenjohtaja Lauri Lylyn (51 v). Lyly aloittaa työnsä SAK:ssa joulukuun alussa työympäristöosaston nykyisen johtajan Kirsti Palanko-Laakan jäädessä eläkkeelle. Lauri Lyly vastaa jatkossa SAK:ssa työelämän, työlainsäädännön ja keskusjärjestösopimusten kehittämisestä.

Lauri Lyly on toiminut Sähköliiton puheenjohtajana ja SAK:n hallituksen jäsenenä vuodesta 1997 alkaen. Lyly on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä sekä paikallisella että liittotasolla. Sähköliiton palvelukseen energia- ja tietoliikennealan sopimussihteeriksi Lyly siirtyi vuonna 1989, jota ennen hän toimi mm. Loviisan ydinvoimalaitoksen pääluottamusmiehenä. Koulutukseltaan Lyly on sähköasentaja ja tämän lisäksi hän on suorittanut opintoja mm. Kiljavan opistolla, Markkinointi-instituutissa sekä Tampereen yliopistossa. Hän on naimisissa ja hänellä on kolme lasta.

Eija Hietasen ansioluettelo
Lauri Lylyn ansioluettelo
Kuvia Eija Hietasesta ja Lauri Lylystä

Lisätiedot
– Lauri Ihalainen, puh. (09) 772 1300
– Eija Hietanen, puh. 040 546 8867
– Lauri Lyly, puh. 050 68 293