Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Arvorokki luottaa Zenin kahvil…

Uutinen

Arvorokki luottaa Zenin kahvilaan

Antti Lindtman

SAK Nuorten rokkifestari kesäkuussa

Lahdessa SAK Nuorten Arvorokki-festivaali järjestetään Lahdessa 9. kesäkuuta 2007. Arvorokkiin saapuvat esiintymään Kotiteollisuus, Zen Café, Stella, Agnes, Rendez-Vous ja Montevideo.

– Pyrimme tarjoamaan musiikkia laidasta laitaan. Kattausta tehdessä kuuntelimme aktiivien toiveita. Zen Café oli mukana myös ensimmäisessä Arvorokissa, mutta buukkasimme heidät taas, koska bändiä toivottiin niin paljon, kertoo projektisihteeri Antti Lindtman SAK:sta.

– Kotiteollisuutta ei valittu pelkästään SAK:n arvomaailmaan sopivan nimen takia. Uskomme, että yhtyeen äijäenergia sulattaa hevimiesten metallisydämet ja palvelualojen pätkänaisten sielut.

Arvorokin yleisö koostuu 20&#;821135-vuotiaista SAK:laisten liittojen jäsenistä. Nimensä festivaali on saanut SAK Nuorten lehden Arvon mukaan.

– Arvorokki on tällä kertaa avoin yleisötapahtuma. Edellisellä kerralla saimme esiintyjiltä erityiskiitosta siitä, miten hyvä henki tapahtumassa oli, sanoo Antti Lindtman.

Arvorokki juhlistaa SAK:n 100-vuotistaivalta. Samana viikonloppuna kokoonnutaan juhlimaan myös SAK:n nuorisotoiminnan kuusikymppisiä.

– SAK:n nuorisovaliokunnasta on lähtöisin niin liittopuheenjohtajia kuin ministereitäkin. Kokoamme Lahteen nykyisiä ja vanhoja aktiiveja, kertoo Lindtman.

Ensimmäinen Arvorokki vuonna 2003 oli SAK:n Nuorten vuoden päätapahtuma. Ensimmäinen Arvorokki kokosi Tampereelle Ratinan Suvantoon noin 5000 nuorta SAK:laista.