Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:n liitto-oravat kesäfestar…

Uutinen

SAK:n liitto-oravat kesäfestareilla ja Facebookissa

SAK julkaisi Facebookissa Liitto-oravageneraattorin.

SAK:n ja ammattiliittojen Liitto-oravakampanjan kesäkiertue käynnistyy viikonloppuna Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingin Kaisaniemessä. Kampanjateltta toimii liitto-oravien suojelualueena, jossa voi kätevästi liittyä liittoon.

Festareilla päivystää SAK:laisten ammattiliittojen nuoria, jotka ovat valmiita kertomaan liittoon kuulumisen eduista sekä keskustelemaan ammattiliittoihin liittyvistä kysymyksistä.

Kesäkiertueella uutuutena on mahdollisuus liittyä liittoon tekstiviestillä. Tekstiviestissä kerrotaan nimi, työpaikka ja ammatti, minkä perusteella SAK:ssa ohjataan liittymisilmoitus oikeaan liittoon.

– Haluamme tarjota mahdollisimman helpon ja yksinkertaisen tavan hoitaa oma edunvalvonta kuntoon. Kyseessä on kokeilu. Jos homma toimii, hyödynnämme tekstiviestiliittymistä jatkossakin, SAK:n nuorisosihteeri Antti Lindtman kertoo.

Kesäkiertueen startin kunniaksi SAK on julkaissut Facebookissa Liitto-oravageneraattorin, jolla ammattiliittojen jäsenet ja kannattajat voivat muokata kasvokuvastaan liitto-oravakuvan.

– Kampanjassa haluamme viestittää, että kuka tahansa voi olla liitto-orava. Tärkein työ järjestäytymisen edistämiseksi ja työntekijöiden aseman parantamiseksi tehdään työpaikoilla ja arkisissa kohtaamisissa, Antti Lindtman muistuttaa.

Sinustako Liitto-orava? Lataa oma kasvokuvasi Facebookissa Liitto-oravageneraattoriin ja tsekkaa, millainen sankari sinusta kuoriutuu.

Liitto-oravien kesäkiertue:
29.-30.5. Maailma kylässä, Helsinki
10.-12.6. Sauna Open Air, Tampere
18.-20.6. Provinssirock, Seinäjoki
2.-4.7. Tuska, Helsinki
8.-11.7 Yyteri Beach Futis, Pori
16.-18.7. Simerock, Rovaniemi
23.-24.7. Wanaja Festival, Hämeenlinna
29.-31.7. Neste Oil Rally, Jyväskylä
7.-8.8. Sonisphere, Pori
14.-15.8. Ankkarock, Vantaa