Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Vappu-Arvo tekee vapun

Uutinen

Vappu-Arvo tekee vapun

Vappu-Arvo 2006

SAK julkaisee jo toista kertaa duunareiden oman vappulehden, Vappu-Arvon. Vappu-Arvo on jaossa työväen vapputapahtumissa yli 60 paikkakunnalla. Maksutonta Vappu-Arvoa on jaossa kaikkiaan 50 000 kappaletta.

Vappu-Arvon tavoitteena on muistuttaa kaikelle kansalle, että vappu on nimenomaan työläisten juhla, suomalaisen työn päivä. Vappu-Arvo lähestyy työväen vappua rennon asiallisella linjalla. Koska ensimmäinen Vappu-Arvo aiheutti kuhinaa erityisesti teekkaripiireissä, selvitetään tänä vuonna, kenelle vappu oikeasti kuuluu. Lehdestä löytyy käytännön vappuvinkkien lisäksi vapun kannalta olennainen työpaikkaesittely sekä jo viime vuonna huippusuosion saanut paperinukke.

Vappu-Arvo on vappuisa versio SAK:n nuorten aikuisten lehdestä, Arvosta. Arvo on SAK Nuorten julkaisema 4-värinen aikakauslehti. Lehden peruslukijat ovat 18-30-vuotiaita, ja heitä on 110 000. Arvossa riittää ajankohtaista asiaa esimerkiksi asumisesta, työelämästä ja koulutuksesta. Arvokkainta antia ovat tavalliset naapurin tytöt ja pojat, joiden kokemukset, ajatukset ja haaveet on tallennettu Arvon sivuille.

Vappu-Arvo on myös netissä: www.arvo-lehti.fi

Lisätiedot:
Päätoimittaja Sanna Rytkönen, puh. 0400 427 111