Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Hyvä työ digiajassa haastaa po…

Uutinen

Hyvä työ digiajassa haastaa pohtimaan työn muutosta

Teknologioiden nopea kehitys haastaa työntekijöitä ja palkansaajaliikettä muuttumaan, huomauttaa SAK:n kehittämispäällikkö Juha Antila. Digitalisaatiota pohditaan tiistaina Hyvä työ digiajassa -seminaarissa.

– SAK:laiset työntekijät joutuvat siirtymään erilaisista työmuutoksista toiseen ja kehittämään koko ajan omaa osaamistaan. Meidän on pohdittava, miten saamme parhaiten tuettua jäseniämme kaikissa muutoksissa.

Antila muistuttaa, etteivät työntekijät kohtaa digitalisaation ja globalisaation etenemisen myötä ensimmäistä kertaa muutoksia.

– Uutta on se, että muutokset tapahtuvat yhä nopeammin ja niiden suuntaa on vaikea ennakoida. Microsoft on hyvä esimerkki siitä, miten vaikeaa yritystenkin on arvioida omaa tulevaisuuttaan.

Työelämän muuttumista ja sen vaikutuksia työntekijöiden elämään pohditaan tiistaina Hyvä työ digiajassa -seminaarissa SAK:n edustajakokouksessa Tampereella.

Seminaari on osa SAK:n Mahdollisuuksien aika -keskustelusarjaa, jossa pohditaan digitalisaation vaikutusten lisäksi globalisaation, ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen ehtymisen vaikutuksia työelämään.

Seminaari alkaa tiistaina klo 9. Keskustelua voi seurata suorana SAK:n edustajakokoussivuilla sekä Youtube-kanavalla.

Mahdollisuuksien aika – Hyvä työ digiajassa julkaisu.