Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset VAL uudisti Internet-palveluns…

Uutinen

VAL uudisti Internet-palvelunsa ja Rautatievirkamiesliitto avasi ensimmäiset kotisivunsa

www.VALry.fi

Jäsenpalvelu ja tiedonhaku pääosissa VAL:n uusilla kotisivuilla

Valtion ja erityispalvelujen ammattiliitto VAL ry on uudistanut kotisivujensa sisällön ja ulkoasun kokonaan. Tärkeimmät sisältöuudistukset koskevat tiedonhankintaa, koulutusta ja jäsenpalvelujen parantamista.

Liiton jäsenet voivat nyt hakeutua koulutukseen ja asioida jäsenrekisterin kanssa sähköisten lomakkeitten avulla. Osoitteesta www.VALry.fi jäsenet voivat myös tarkistaa jäsenetunsa tai oman alansa työ- tai virkaehtosopimuksen. Liiton ammattiosastoille VAL tarjoaa palvelimellaan tilaa kotisivuja varten, oman www-osoitteen ja valmiin sivupohjan.

Tiedon hakijaa uudistuneilla sivuilla auttaa selkeä aihepiirien ryhmittely ja helppokäyttöinen hakupalvelu. VAL:n kotisivut muun muassa opastavat sekä työelämän lakien että työttömyysturvan tietolähteille.

Myös liittoon liittyminen on Internetin välityksellä tehty mahdolliseksi. VAL:n sivuilla on sähköinen jäseneksiliittymislomake, jonka täyttämällä ja lähettämällä uuden jäsenen liittoon liittyminen onnistuu vaivattomasti.

Järjestyksessä kolmansilla kotisivuilla on yli 200 dokumenttia. Ensimmäiset kotisivunsa liitto julkaisi vuonna 1998.

Valtion ja erityispalvelujen ammattiliitto VAL ry on valtion ja hyvinvointipalveluja tuottavien yhteisöjen ja yritysten henkilöstön ammattiliitto. SAK:laisessa VAL:ssa on noin 30 000 jäsentä.

Rautatievirkamiesliitto lanseerasi kotisivunsa

www.rautatievirkamiesliitto.fi

SAK:lainen Rautatievirkamiesliitto avasi elokuussa Internet-palvelunsa osoitteessa www.rautatievirkamiesliitto.fi. Rautatievirkamiesliiton kotisivuilta löytyvät mm. liiton yhteystiedot, tietoa alan työehdoista ja edunvalvonnasta sekä koulutuskalenteri ja muuta tietoa jäseneduista.

Rautatievirkamiesliitto on VR-konsernin yhtiöissä ja näiden tytäryhtiöissä työskentelevien toimihenkilöiden ammattijärjestö. Liitossa on noin 2 000 jäsentä.