Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:n Tallinnan palvelupisteen…

Uutinen

SAK:n Tallinnan palvelupisteen työntekijät valittiin

SAK:n Tallinnan palvelupiste avataan 10. joulukuuta.

SAK:n hallitus nimitti maanantaisessa kokoukseen työntekijät SAK:n 10. joulukuuta avattavaan Tallinnan palvelupisteeseen.

Palvelupisteen vastaavaksi nimitettiin Tallinnan Vesi AS:n työympäristöasiantuntija Kalev Liibert (s. 1960). Liibert on myös mm. vesi- ja putkialan työntekijöiden pääluottamusmies, Viron Metalliliiton hallituksen jäsen sekä Viron Ammatillisen Keskusjärjestön EAKL:n sosiaalikomission jäsen. Palvelupisteen toiseksi työntekijäksi nimetettiin Viron Metalliliiton koulutussihteeri Marje Soon (s. 1956).

SAK:n Tallinnan palvelupiste tiedottaa Suomen työmarkkinoista ja työelämästä, suomalaisista työehdoista ja työlainsäädännöstä sekä neuvoo Suomeen töihin aikovia.

Palvelupiste on osa SAK:n, SAK:laisten liittojen, Toimihenkilöunionin ja EAKL:n yhteistä projektia, jonka tavoitteena on osaltaan lisätä Suomen ja Viron välisten työmarkkinoiden toimivuutta. Hankkeelle on saatu EU-tukea ja sen kansallinen rahoittaja on Uudenmaan TE-keskus. Hankkeesta SAK:ssa vastaa projektipäällikkö Eve Kyntäjä.

Lisätietoja:

SAK:n jäsenpalveluosaston johtaja Matti Tukiainen, puh. 0400-600 099