Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset Nimityksiä SAK:ssa, työllisyys…

Uutinen

Nimityksiä SAK:ssa, työllisyysasioiden päälliköksi Pirjo Väänänen

Pirjo Väänänen

SAK:n työllisyysasioiden päälliköksi on tänään nimitetty Pirjo Väänänen (40). Väänänen toimi aikaisemmin SAK:n sosiaalipoliittisena asiantuntijana. Työllisyysasioiden päällikkönä hän vastaa SAK:n työvoimapoliittisesta edunvalvonnasta.

Kansainvälisten asioiden asiantuntijaksi on nimitetty Pekka Ristelä (36). Hän toimi aikaisemmin elinkeinopoliittisena asiantuntijana SAK:ssa.

Kehittämispäälliköksi on vakinaistettu jo alkuvuodesta asti tehtävää hoitanut Juha Antila (44). Hän toimii työelämän kehittämislinjan esimiehenä.

Työehtoasiantuntijana aloitti tänään Katarina Murto (40). Hän toimi aikaisemmin Teatteri- ja Mediatyöntekijät ry Temen lakimiehenä. SAK:n työehtoasiantuntija koordinoi työehto- ja sopimustoimintaa sekä osallistuu lainsäädännön valmistelutyöhön.

Järjestösihteerinä aloitti tänään Esko Grekelä (59), joka toimi aiemmin Vasemmistoliiton ay-sihteerinä. Järjestösihteerin tehtävä on määräaikainen 1.10.2011&#;821131.8.2012, koska toimen vakituinen haltija Sauli Hievanen palaa tehtäväänsä SAK:hon ensi syksynä. Hievanen toimii toistaiseksi liikenneministerin erityisavustajana.

Lokakuun alussa astuivat voimaan myös SAK:n johtoryhmän uudet nimitykset. Uutena johtajana aloitti tänään Saana Siekkinen (39), joka siirtyi johtamaan SAK:n kehittämisosastoa koulutus- ja työvoima-asioiden päällikön paikalta. Entinen kehittämisjohtaja Eija Hietanen siirtyi SAK:n yleisjohtoon strategia- ja hallintojohtajaksi. Lisäksi hallituksen varapuheenjohtaja Matti Huutola aloitti järjestöjohtajana, ja entinen järjestöjohtaja Matti Tukiainen puolestaan siirtyi Huutolan tilalle työ- ja elinkeinojohtajaksi.