Hyppää sisältöön

s a k·fi Näistä puhutaan Uutiset SAK:n jäsenmikromallisto uudis…

Uutinen

SAK:n jäsenmikromallisto uudistui

SAK:n järjestömikro

SAK:n uusi jäsenmikrokampanja on nyt ollut käynnissä reilun vuoden ajan. Jäsenmikrojen myynti on ensimmäisen vuoden aikana ollut vilkasta – yhteensä jäsenmikropaketteja on myyty jo lähes 2 800 kappaletta.

Jäsenmikropakettien kokoonpanoja on pidetty ajan tasalla koko ajan: tietokoneiden tehoja on lisätty, vakiona olevia komponentteja lisätty, käyttöjärjestelmiä päivitetty jne. Ensimmäisen vuoden kokemusten perusteella jäsenmikropaketteihin päätettiin kuitenkin tehdä kerralla hiukan isompia muutoksia. Mallisto onkin nyt laitettu uuteen uskoon.

Perusmikro alle tonnilla – kannettava kokonaan uusiksi

Suurimmat muutokset koskevat SAK:n perusmikroa, päivittäjän keskusyksikköä ja kannettavaa. Perusmikron hinta painui alle tuhannen euron ja päivittäjän keskusyksikkö maksaa nyt hiukan yli 600 euroa. Molempien kokoonpanoihin tehtiin samalla pieniä muutoksia. Kannettava tietokone puolestaan laitettiin kokonaan uusiksi. Lisäksi SAK:n tehomikroon lisättiin polttava cd-asema ja tehomikron sekä järjestömikron tehoja kasvatettiin.

Kaikki SAK:n jäsenmikropaketit sisältävät mm. suomenkielisen Windows XP Home Edition -käyttöjärjestelmän, tiedonpalautusohjelmiston, F-Securen viruksentorjuntaohjelmiston sekä SAK:lle räätälöidyn MTV3 Internet-liittymän. Päivittäjän keskusyksikköä lukuun ottamatta paketteihin kuuluu myös kirjoitin sekä suomenkielinen Microsoft Works -ohjelmisto (järjestömikrossa MS Office XP Professional). Kaikkia paketteja voi täydentää useiden erilaisten vaihtoehtojen ja lisäysten avulla.

SAK:n jäsenmikrot toimitetaan maksutta kotiin ilta-aikaan ympäri Suomea. Jäsenmikroihin sisältyy ilmainen tukipalvelu ja noutotakuu 37 kuukauden ajan. Pöytätietokoneita koskee lisäksi takuuajan kestävä takaisinostositoumus 20 %:lla alkuperäisestä hinnasta.

Jäsenmikrot valmistaa suomalainen Pohjanmaan Mikro Oy eli Pomi. Tietokoneiden kotimaisuusaste on korkea ja niille onkin myönnetty oikeus Avainlippumerkin käyttöön.

Hyvitystä vanhoista jäsenmikroista

SAK:n aikaisempien kampanjoiden aikana hankituista jäsenmikroista voi edelleen saada hyvitystä. Pomi hyvittää alkuperäisestä toimivasta jäsenmikrosta 185 euroa, kun se vaihdetaan uuteen jäsenmikroon. Tämä tarjous on voimassa 27.11.2002 asti.

Vanhojen jäsenmikrojen päivittämisestä ja huollosta löytyy lisätietoa tämän linkin takaa löytyvästä artikkelista tai sähköpostiosoitteesta jasenmikro@sak.fi.

Lisätiedot ja tilaukset

Lisätietoja SAK:n jäsenmikroista, laitekokoonpanoista, lisäyksistä ja vaihtoehdoista sekä hinnoista saa nettiosoitteesta www.pomi.fi /sak. Tilaukset voi tehdä puhelimitse numerossa (08) 555 2514 (Pomin myynti, arkisin klo 9-20) tai sähköpostilla osoitteessa myynti@pomi.fi. Näistä voit myös kysellä lisätietoja.